ILLUZYONIST.COM - İLLÜZYON FIRSATLARI

İllüzypn FırsatlarıDeğerli İllüzyonistler ve İllüzyon Meraklıları,
2008 yılından beri aralıksız olarak yayın hayatına devam eden illuzyonist.com bu ay 5. yaşına basıyor. 5. yaşında illuzyonist.com'da sizlerin de çok hoşuna gideceğini düşündüğümüz bazı yenilikler yer alacak. Bu yeniliklerin birincisi olan İllüzyon Fırsatları Köşesini bugün yayına alıyoruz.


İllüzyon Fırsatları

İllüzyon fırsatları köşesinin sabit bir yayın akışı olmayacak, çeşitli zamanlarda birbirinden farklı fırsatları sizler için takip edip sunmaya çalışacağız.

İlk fırsatlarımızı size Sihirevi ile yapmış olduğumuz özel anlaşma sonucunda sunuyoruz. illüzyonist.com'un 5. yaşına özel sadece Nisan ayı içerisinde geçerli olan birbirinden güzel 3 farklı fırsat bulunuyor.


İllüzyon Başlangıç Seti

illüzyon'a başlangıç malzemelerini içeren bir illüzyon malzemesi seti. İllüzyon'a ilk defa başlamayı düşünüyorsanız veya etrafınızda illüzyon'a başlamasını istediğinizi birileri varsa tam onlara göre bir sihirbazlık seti.
İllüzyon Başlangıç Seti fırsat detayları ve set içerisinde yer alan oyunların videolarını izlemek için buraya tıklayınız.




Orta Seviye İllüzyon Seti

Orta Seviye İllüzyon Seti, illüzyon'a daha önce başlamış belirli malzemeleri var olan fakat repertuarına yeni oyunlar eklemek isteyenler için ideal bir sihirbazlık setidir.
Orta Seviye İllüzyon Seti fırsat detayları ve set içerisinde yer alan oyunların videolarını izlemek için buraya tıklayınız.




Mentalizm İllüzyon Seti

Mentalizm İllüzyon Seti, illüzyon'a daha önce başlamış ama çoğunlukla mentalizm gösterilerine merak salmış veya kendini mentalizm konusunda geliştirmeyi düşünen kişiler için ideal bir mentalizm sihirbazlık setidir.
Mentalizm İllüzyon Seti fırsat detayları ve set içerisinde yer alan oyunların videolarını izlemek için buraya tıklayınız.



Bu fırsatlar sayesinde belirtilen illüzyon malzemelerine yurtdışı fiyatlarına göre yaklaşık olarak %40 daha uygun fiyatlı olarak sahip olabiliyorsunuz.

Fırsatlar hakkında daha detaylı açıklamaları İllüzyon Fırsatları Köşesinde görebilirsiniz.

http://www.illuzyonist.com/index.php?pg=firsatlar

illuzyonist.com'da çok yakında diğer yeniliklerimizi de yayına alacağız, takip etmeye devam edin ;)