YER DEĞIŞTIREN YÜZÜK VE AÇIKLAMASI

Yer Değiştiren Yüzük ve Açıklaması
El çabukluğuna ve bolca pratik yapmaya dayanan, her zaman her yerde insanları şaşırtabileceğiniz, etkisi tamamen sizin becerinize kalmış mükemmel bir oyun. İhtiyacınız olan tek şey kendinize ait ya da seyirciden temin edebileceğiniz bir yüzüktür.


Oyunun birinci bölümünün temelinde seyirciyi yanlış yönlendirme yatmaktadır. Oyunun ikinci bölümünde ise yüzüğün hızlı bir şekilde parmak değiştirmesi optik illüzyona dayanmaktadır. 

Aşağıdaki videoyu izlediğinizde net olarak anlayacağınız gibi, birinci bölümde işaret parmağınızda bulunan yüzüğü diğer avcunuza bırakır gibi yaparken aslında tekrar aynı elinizin içerisine yerleştiriyorsunuz, seyirci diğer elinize bıraktığınızı düşünürken siz sihirli bir şekilde yüzük transferini gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

Manipülasyon tarzındaki bu oyunu uzun süre pratik yapmadan kimseye sunmanızı öneririz. İyi çalışmalar.

http://www.youtube.com/watch?v=9dK53NMpmjQ


Not:Yukarıdaki video Youtube tarafından yayınlanmaktadır. Youtube engellenmesinden dolayı bazı kullanıcılarda videolar açılmayabilir. Başka yöntemler ile altlarında bulunan linkleri kullanarak Youtube üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu yöntemler konu kapsamında olmadığı için burada açıklanmayacaktır. İyi seyirler.

Yorumlar

  1. Avatar
    İsmail Solmaz 02-05-2009 15:58

    ÇOK GÜZEL BİR VİDEO BÖYLE GÜZEL VİDEOLARINI BEKLİYORUZ TEŞEKKÜRLER  CAN

  2. Avatar
    Halit Altınsoy 17-06-2009 15:28

    benim bilgisayarım bu video ları açmıyor dediğiniz gibi youtube erişimin de problemler var heralde,ama bazı sitelerden youtube ye girebiliyoruz.youtube a girdik ne yazınca bu video çıkıyor. yazarsanız  veya mesaj atarsanız sevinirim.

  3. Avatar
    ali han 11-07-2010 13:52


    evet bendede açmıyo ne yapmam lazım

  4. Avatar
    berkin çubukcu 08-09-2010 17:31

    youtubeyi açıyorum
    watch?v=9dK53NMpmjQ
     yazıyorum arama butonuna tıklıyorum ama açılmıyor yardım ederseniz sevinirim